INVESTEREN
IN JE RELATIE

Is het mogelijk om een huwelijk te hebben dat echt ‘alive and kicking’ is, zelfs in de stress en drukte van het leven? Hoe maak je van een oké huwelijk een gaaf huwelijk?

Als Regenboog Noord willen we de komende jaren extra aandacht geven aan de ondersteuning van (huwelijks)relaties. We willen events en gespreksgroepjes organiseren om een goed fundament onder je relatie te leggen zoals het verbeteren van je communicatie, het oplossen van conflicten, intimiteit en nog meer thema’s.

Together is hier heel geschikt voor. Samen ga je in een ontspannen setting in gesprek over onderwerpen die spelen in je relatie. Een werkboekje voor groepjes van 4 of 5 echtparen helpt hierbij. In een vertrouwde, respectvolle omgeving wordt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk een aantal belangrijke onderwerpen besproken.

Er wordt niet van je verwacht dat je allerlei persoonlijke dingen deelt. Die bespreek je tijdens je date met je partner. Dat laatste is trouwens een belangrijk onderdeel van Together: je maandelijkse date als stel!

Waarom doen we dit?

Een goed huwelijk ontstaat niet vanzelf. De echtscheidingscijfers zijn duidelijk. Je moet je best doen om het in je huwelijk goed te hebben. God heeft het huwelijk ingesteld en Hij heeft er een bedoeling mee. Zijn visie geeft het huwelijk een doel, en een mooi en goed plan om het te laten werken.

Als je ontdekt hoe speciaal deze relatie is, ben je meer gemotiveerd om voor je huwelijk te gaan en er in te investeren. Via Together pakken we in 9 lessen Gods plan voor het huwelijk uit en bespreken we een aantal zaken uit de praktijk van het huwelijk.

Doe je mee?

Heb je belangstelling voor een Together-groep?
We willen vanaf oktober met twee groepen beginnen in de gemeente. Je komt een keer per maand als groep samen en je hebt tussendoor een date als echtpaar.
In overleg met de deelnemers kiezen we een avond. We merken dat de vrijdagavond prettig is, maar wanneer jullie voorkeur hebben voor de woensdag (of nog een andere dag) kan dat ook prima.

We nodigen je uit voor een ‘Taste of Together’  op woensdag 9 oktober.
Na de eerste avond besluit je of je hiermee wilt doorgaan en regel je de verdere data, e.d.

Hoe ziet zo’n avond er uit?
We beginnen om 19:00 uur met een (eenvoudige) maaltijd – om 20.00 tot 21.45 uur bespreken we een hoofdstuk uit het boekje. De avond sluiten we om 22.30 uur af met een ‘borrel’ en een knabbeltje.

Je kunt je opgeven via together@regenboognoord.nl
Ook voor verdere info kun je ons mailen of kijken op de Engelse site: http://togetherinmarriage.org
De boekjes kosten € 14,95 per persoon.