Youth Online

Youth Online is dé plek voor tieners van 12 tot 17 jaar. Iedere 1e en 3e zondag van de maand is er connect-avond. Samen met een kleine groep tieners van dezelfde leeftijd kom je in huiselijke sfeer samen. Samen ga je op zoek om elkaar en God beter te leren kennen. Er is ruimte voor al je vragen en om een vriend/vriendin mee te nemen. De jeugdleiders nodigen je uit zodat je weet waar en hoelaat je welkom bent. Meestal duurt het van 19:00 – 20:30/21:00 uur. 

In de 2e week van de maand is er de gezamenlijke activiteit : Youth Chill of Youth Mission. Youth Chill is een ontspannende activiteit, zoals een gala, filmavond, of dropping. Youth Mission is een missionaire activiteit waarin het dienen van elkaar en onze omgeving centraal staat.  

Check de Facebook van Youth Online voor alle nieuwtjes en foto’s.

Open Huis & Haard

Open Huis & Haard, afgekort tot OHH, is van en voor alle jongeren van 18 tot en met 23 jaar. Wil je een leuke avond met je leeftijdsgenoten om een serieus onderwerp te bespreken, actief te zijn of gewoon om een avondje relaxen en nieuwe vrienden leren kennen, kom dan gerust. We komen samen met zo’n 30 a 40 jongeren. Om de andere zaterdagavond in de even weken start de inloop vanaf 20.30 uur aan het Ruisseveen 19 in Veenendaal. Gesprek start rond 21.30 en we sluiten de tent rond 24h. Neem gerust je beste vrienden mee. We gaan ook elk jaar een weekend naar een van de eilanden. Tijd genoeg voor gesprek en uitwaaien op het strand. Geloven mag, maar hoeft niet. Het open gesprek en ontmoeting zijn belangrijk.
Je bereikt ons via: openhuisenhaard@gmail.com. Het vuur brandt, welkom!

Verhaaltje van een van de OHHers (Judith)

Ik ben Judith, 21 jaar en student SPH aan de Che. Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij OHH en dat maakte me heel enthousiast. Ik was verrast door de warme sfeer, de grote groep jongeren die er kwam maar vooral door het samenzijn in Jezus naam. Niet iedereen heeft heel concreet een beeld van het geloof, maar dat dit jongeren samenbrengt vind ik krachtig! Ik ga nog steeds met veel plezier naar OHH. De vrijblijvendheid en de afwisseling tussen serieus en gezellig vind ik erg fijn.